Uwaga
  • Please check if the attachment directory is writeable.

Warning: file_put_contents(/www.szkoleniaiwtorgpl2/attachments/index.html) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /www.szkoleniaiwtorgpl2/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 359

Zarządzaniem personelem - szkolenie dla kadry kierowniczej

Kluczem do sukcesu restauracji jest nie tylko dobry wystrój i jedzenie, ale przede wszystkim personel. Aby profesjonalnie i umiejętnie zarządzać ludźmi również należy mieć wysokie kompetencje. Ułatwią one nie tylko komunikowanie się z pracownikami i gośćmi lecz są również podstawą do osiągnięcia naprawdę dużego i długofalowego sukcesu. Dlatego też przewidzieliśmy szkolenie także dla kadry kierowniczej w gastronomii.

Uczestnicy poznają:

  • podstawy: mikroekonomii, prawa gospodarczego, czy też księgowości
  • zasady skutecznej reklamy i promocji
  • zagadnienia dotyczące technologii żywienia
  • przede wszystkim zaś kursanci nauczą się fachowo motywować pracowników, a więc tworzyć zgrane i profesjonalne zespoły

Nie bez powodu wiele osób uważa, że renomy restauracji nie tworzy wystrój czy potrawy, ale właśnie ludzie w niej pracujący. Warto więc nauczyć się dobrego zarządzania pracownikami i tworzenia przyjaznej - dla wszystkich - atmosfery.
Szkolenie potrwa 32 godziny, czyli 4 dni zjazdowe po 8 godzin. Szkolenia odbędą się w lutym i marcu 2013 roku. Szkolenie będą organizowane w województwie zachodniopomorskim.
Przy zgłoszeniu większej liczby osób, przeprowadzimy zajęcia w Państwa miejscowości. Liczba miejsc jest ograniczona, warto więc aplikować już dziś.

Uczestnikom szkoleń bezpłatnie zapewniamy:

  • materiały szkoleniowe i podręczniki
  • dużo zajęć praktycznych
  • certyfikat ukończenia kursu
  • serwis kawowy i obiad

Najbliższy termin kursu:

  15 - 18 kwietnia 2013 r.    (ostatnie szkolenie) 
  miejsce: Szczecin, NOVOTEL, ul. 3 Maja 31
               sala Turkusowa
   zajęcia w godz. 9.00 - 16.00
   w trakcie zajęć przewidziane są dwie przerwy kawowe oraz jedna dłuższa na lunch.
 
  prowadzący: Joanna Kołtoniak (15,16.04.13)
                     Jerzy Podeszewski  (17,18.04.13)

 
Ramowy program szkolenia
Pliki:
Pobierz plik (Program_zarządzanie.pdf)Program_zarządzanie.pdf[ ]270 Kb