Uwaga
  • Please check if the attachment directory is writeable.

Warning: file_put_contents(/www.szkoleniaiwtorgpl2/attachments/index.html) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /www.szkoleniaiwtorgpl2/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 359

Carving bez tajemnic

Carving to pochodząca z Azji sztuka dekorowania potraw i stołów fantazyjnie rzeźbionymi owocami i warzywami. Od kilku lat takie zdobienia robią furorę nie tylko na wystawnych przyjęciach, ale i podczas mniej zobowiązujących okazji.

Na szkoleniu m. in.:

  • poznasz narzędzia do carvingu
  • nauczysz się zasad rzeźbienia
  • w praktyce dowiesz się jak profesjonalnie dekorować stół i potrawy

Na pewno ciekawie wyglądające danie czy stół, sprawią, że konsument na długo zapamięta wizytę w naszej restauracji, będzie chciał do niej wrócić i z pewnością poleci to miejsce znajomym.
Szkolenia zostaną przeprowadzone w styczniu 2013 r. oraz w maju. Zajęcia będą trwały 4 dni, po 8 godz. wykładów i ćwiczeń dziennie. Szkolenie będą organizowane w województwie zachodniopomorskim.
Przy zgłoszeniu większej liczby osób, przeprowadzimy zajęcia w Państwa miejscowości. Liczba miejsc jest ograniczona, warto więc aplikować już dziś.

Uczestnikom szkoleń bezpłatnie zapewniamy:

  • materiały szkoleniowe i podręczniki
  • dużo zajęć praktycznych
  • certyfikat ukończenia kursu
  • serwis kawowy i obiad


Najbliższy termin kursu:
ostatnie szkolenie w ramach projektu!
 
4 - 7 marca 2013 r.    miejsce: Świnoujście
                                                 Hotel Interferie Medical Spa
                                                 ul. Uzdrowiskowa 15
                                                 (sala konferencyjna)                                             
 
Zajęcia poprowadzą aktualni wicemistrzowie Europy w carvingu oraz brązowi medaliści olimpiady kulinarnej IKA 2012.
Uwaga: liczba miejsc ograniczona.

Program szkolenia:

Pliki:
Pobierz plik (Program_carving.pdf)Program_carving.pdf[ ]310 Kb